Home
Produse si servicii
Servicii ONLINE
Portofoliu Webdesign
Noutati
Contact

Home 

Chiar daca sistemele de operare de ultima generatie sunt din ce in ce mai stabile, pana la urma se dovedeste ca la un moment dat calculatorul incepe sa functioneze impropriu: functionare lenta, blocaje etc.

Ce nu stiu multi dintre utilizatori este faptul ca un calculator are nevoie de intretinere periodica: defragmentare harddisk, verificare harddisk de erori logice, scanari periodice cu antivirusul (deoarece industria de fabricare a virusilor este intotdeauna cu un pas inaintea industriei antivirus), salvarea periodica a datelor (chiar daca in ziua de astazi s-a ajuns la capacitati de stocare de ordinul terrabyte-ilor).

De asemeni, la o anumita perioada (care variaza de la caz la caz functie de mediul in care este depozitat calculatorul) acesta trebuie desfacut si curatat foarte bine de praf la interior, deoarece praful este unul din factorii care duc la blocarea calculatorului (in momentul in care se formeaza STRAT de praf intre ventilator si procesor, obturand fantele de racire ale radiatorului, procesorul se supraincalzeste atingand temperatura critica si calculatorul ori se blocheaza ori se opreste singur).

In cele mai multe dintre cazuri, datorita multor instalari si dezinstalari (sau chiar si stergeri) improprii de programe din calculator, este necesara reinstalarea sistemului de operare (acest lucru este valabil cu precadere pentru sistemele de operare din familia Windows - '95, 98, 2000, Millenium, XP, Vista si chiar 7).

De ce sa apelati la noi si nu la altii? Doar exista atatia pe piata care instaleaza sisteme de operare IEFTIN. Raspuns: deoarece, pe langa instalarea sistemului de operare, acesta trebuie configurat in asa fel incat calculatorul sa functioneze optim, sa raspunda in timpul cel mai scurt comenzilor date, deoarece, dupa instalarea Windows-ului, ACESTA TREBUIE ACTUALIZAT de pe serverul producatorului (acest lucru fiind posibil NUMAI IN CAZUL IN CARE AVETI LICENTA PENTRU SISTEMUL DE OPERARE). Diferenta intre un Windows "ieftin" instalat de un prestator care isi face treaba astfel incat clientul sa revina la acesta, si un Windows nu chiar ieftin, instalat CUM TREBUIE de un profesionist, este chiar calitatea produsului livrat si calitatea prestarii in sine. Alta diferenta intre a instala un Windows "ieftin" si a instala un Windows de la noi este aceea ca in urma instalarii nu veti mai fi nevoit sa reveniti la noi pentru o perioada indelungata de timp in vederea instalarii sistemului de operare, deoarece noi ne putem ocupa si de mentenanta (intretinerea) sistemului dumneavoastra de calcul, efectuand operatiunile de mentenanta enumerate mai sus. De asemeni, IN URMA ORICAREI LUCRARI oferim o garantie de 6 luni, atata timp cat sistemul de calcul este utilizat in parametri normali.

Diferenta de pret intre un Windows instalat de un amator si un Windows instalat de noi nu este reprezentativa, importante fiind securitatea datelor, buna functionare a sistemului de calcul si eficienta si securitatea in utilizarea programelor instalate pe calculator.

Un Windows ORIGINAL va poate asigura o buna securitate si functionare a calculatorului, deoarece, in intervalul de timp scurs de la emiterea versiunii de Windows "ieftin" si pana la instalarea Windowsului ORIGINAL, apar multe modificari si imbunatatiri ale anumitor module, sub forma de actualizari, actualizari de care beneficiati GRATUIT atata timp cat aveti un produs original.

De ce sa apelati la noi in cazul in care aveti nevoie de repararea calculatorului? Deoarece va furnizam piese NOI in vederea reparatiei calculatorului, alegand cel mai bun raport calitate-pret in urma comparatiilor produselor si preturilor oferite de toti furnizorii nationali. Lucrand in sistem de brokeraj, oferim clientilor nostri cele mai bune piese la cele mai bune preturi, manoperele de servisare fiind minime. De asemeni, consultanta si constatarea in cazul in care reparatia calculatorului dumneavoastra se va face la noi SUNT GRATUITE, acestea fiind incluse GRATUIT in pretul final de reparatie a calculatorului.

De asemeni, in cazul in care clientul solicita acest lucru, in functie de disponibilitatea in stoc, putem asigura si piese second hand in vederea reparatiei calculatorului.

De ce sa apelati la noi pentru consultanta in domeniul IT? Deoarece experienta de peste 18 ani a personalului nostru in domeniul IT este relevanta. Va putem ajuta in alegerea sistemului de calcul in functie de necesitatile dumneavoastra (aplicatii de birou, browsing, grafica publicitara, procesare de sunet, prelucrare video, gaming, server etc).

De asemeni puteti apela cu incredere la noi in vederea proiectarii, instalarii si configurarii de retele de calculatoare, functie de necesitatile dumnevoastra si de domeniul de activitate prestat de dumneavoastra. De peste 10 ani am proiectat, instalat si configurat nenumarate retele locale din care unele functioneaza si astazi in aceeasi configuratie, altele au fost actualizate si extinse functie de necesitatile clientilor nostri.

Lucrand cu noi veti beneficia de securitatea datelor, calitatea lucrarii si de asemeni, nu in ultimul rand, de garantia lucrarii.

Instalari Windows, Reparatii Calculatoare, Instalari retele calculatoare

 
 
SITE PARTENER REPARATII CALCULATOARE

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Locations of visitors to this page Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

Free SEO Tools

google-site-verification: google725b6c12ff913638.html Site Submission to top Search Engines
.If you wish to become medical transcriptionist then you need to check our Medical transcription training Online blog.
Submit to Search Engines Internet Marketing EnterClick Linkuri romanesti Director web Director web, Promovare Google Filme Online Jocuri Online
  • AMC Computer and Services
  • Romania, Bucharest City, CityCenter
  • 310310
  • 40-734-794809
  • -
  • Stefan Gheorghe (CEO)
  • 40-734-794809


Visitor Count : 
Last Modified : 2016 - 09 - 07
Home  |  Produse si servicii  |  Servicii ONLINE  |  Portofoliu Webdesign  |  Noutati  |  Contact  |  Sitemap  |  Mobile Version

Powered by DIYTrade.com  Build your FREE website !
Find Best Price For China Products !