Home
Produse si servicii
Servicii ONLINE
Portofoliu Webdesign
Noutati
Contact

Servicii ONLINE 

AMC Computer and Services a devenit agent de asigurari al SC BUBU Impact Agent de Asigurare SRL din Bucuresti. Pentru obtinerea celei mai bune cotatii RCA va rugam sa completati formularul pentru solicitari de oferte, dand click aici sau pe linkul de mai jos:

http://www.emailmeform.com/builder/form/5CteO4BUIM8e5aWFN2Z7kR74

AMC Computer and Services a lansat cea mai comoda modalitate de a comanda o instalare de Windows, si anume ONLINE. Puteti comanda o instalare a sistemului de operare, dand click aici pentru completarea formularului de solicitare sau accesand linkul de mai jos:

AMC Computer and Services vine in sprijinul clientilor acestora, lansand o noua modalitate de solicitare a servisarii calculatorului, si anume ONLINE. O puteti face accesand linkul de mai jos sau dand click aici:

NOTA: 
Datele furnizate de dumneavoastra raman confidentiale, acestea fiind folosite de reprezentantii nostri pentru a va oferta si a va contacta, acestea nefiind transmise sub nici o forma catre terte persoane.

Completarea formularelor pentru solicitari de tarife si informatii nu va obliga financiar, acestea avand caracter pur informativ.

Obligatia financiara de plata intervine numai in momentul in care clientul si-a dat acordul scris (mail, sms) sau verbal asupra tarifului practicat si respectiv in urma prestarii serviciului solicitat.

Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati telefonic la unul din numerele de telefon 0734.794.809 sau 0761.993.621
Home  |  Produse si servicii  |  Servicii ONLINE  |  Portofoliu Webdesign  |  Noutati  |  Contact  |  Sitemap  |  Mobile Version

Powered by DIYTrade.com  Build your FREE website !
Find Best Price For China Products !