Home
Produse si servicii
Servicii ONLINE
Portofoliu Webdesign
Noutati
Contact

Produse si servicii 

Service calculatoare

  • Service calculatoare
  • Service calculatoare
  • Service calculatoare
Model No.︰-
Brand Name︰-
Country of Origin︰Romania
Unit Price︰EUR € 20 / pc
Minimum Order︰1 pc
Share on:

 Total 6 Related Items 
Prev23456

Product Description

Chiar daca sistemele de operare de ultima generatie sunt din ce in ce mai stabile, pana la urma se dovedeste ca la un moment dat calculatorul incepe sa functioneze impropriu: functionare lenta, blocaje etc.

Ce nu stiu multi dintre utilizatori este faptul ca un calculator are nevoie de intretinere periodica: defragmentare harddisk, verificare harddisk de erori logice, scanari periodice cu antivirusul (deoarece industria de fabricare a virusilor este intotdeauna cu un pas inaintea industriei antivirus), salvarea periodica a datelor (chiar daca in ziua de astazi s-a ajuns la capacitati de stocare de ordinul terrabyte-ilor).

De asemeni, la o anumita perioada (care variaza de la caz la caz functie de mediul in care este depozitat calculatorul) acesta trebuie desfacut si curatat foarte bine de praf la interior, deoarece praful este unul din factorii care duc la blocarea calculatorului (in momentul in care se formeaza STRAT de praf intre ventilator si procesor, obturand fantele de racire ale radiatorului, procesorul se supraincalzeste atingand temperatura critica si calculatorul ori se blocheaza ori se opreste singur).

 De ce sa apelati la noi in cazul in care aveti nevoie de repararea calculatorului? Deoarece va furnizam piese NOI in vederea reparatiei calculatorului, alegand cel mai bun raport calitate-pret in urma comparatiilor produselor si preturilor oferite de toti furnizorii nationali. Lucrand in sistem de brokeraj, oferim clientilor nostri cele mai bune piese la cele mai bune preturi, manoperele de servisare fiind minime. De asemeni, consultanta si constatarea in cazul in care reparatia calculatorului dumneavoastra se va face la noi SUNT GRATUITE, acestea fiind incluse GRATUIT in pretul final de reparatie a calculatorului.

De asemeni, in cazul in care clientul solicita acest lucru, in functie de disponibilitatea in stoc, putem asigura si piese second hand in vederea reparatiei calculatorului.

Product Image
Related Products
Softari GPS, PNA, Navigatii
Softari GPS, PNA, Navigatii
EUR € 15
Print Design
Print Design
EUR € 10
Webdesign
Webdesign
EUR € 60
Instalare Windows, Office si soft adiacent
Instalare Windows, Office si soft adiacent
EUR € 10
Home  |  Produse si servicii  |  Servicii ONLINE  |  Portofoliu Webdesign  |  Noutati  |  Contact  |  Sitemap  |  Mobile Version

Powered by DIYTrade.com  Build your FREE website !
Find Best Price For China Products !