TRANSPORT MOBILIER SI MARFA

Site realizat la comanda pentru Alex TRANSCOM din Bucuresti, firma care se ocupa cu transport mobilier, electronice, electrocasnice, materiale de constructii, moloz, pietris etc, atat intern cat si international.

Site-ul a fost realizat in HTML si poate fi accesat la adresa http://www.alextranscom.ro.

AMC COMPUTERS AND SERVICES, LTD.

Site-ul companiei, realizat in HTML. Compania ofera servicii IT complete, incepand de la instalarea si configurarea de sisteme de operare, depanari tehnica de calcul, pana la softari si resoftari GPS, PNA, Navigatii, si servicii complete de consultanta si advertising (webdesign, print design: pliante, brosuri, carti de vizita, mape de prezentare, bannere etc).

Site-ul poate fi accesat la adresa http://www.amccomputers.acdiamond.ro

CAPRI-LACT SRL

Site dezvoltat la comanda pentru ferma de lapte din jud. Dolj, CAPRI-LACT SRL. Site-ul a fost realizat in HTML si JAVA. Compania se ocupa cu productia de lapte si branza de capra si produse derivate din acestea (iaurt din lapte de capra, sana din lapte de capra, smantana din lapte de capra, smantana din lapte de capra, cas proaspat din lapte de capra, cascaval din lapte de capra, telemea proaspata din lapte de capra, branza maturata din lapte de capra etc).

Site-ul companiei CAPRI-LACT SRL poate fi accesat la adresa http://www.caprilact.ro

DVDAUTO.INFO

Site realizat la comanda pentru importatorul de electronice auto DVDAUTO.INFO. Site-ul este realizat in HTML. Compania se ocupa cu importul si distributia la nivel national de echipamente electronice auto integrate, cum ar fi dvd-uri auto cu sistem integrat de navigatie, bluetooth, card reader, senzor camera retrovizoare, receptor TV etc.

Site-ul poate fi accesat la adresa http://www.dvdauto.info

FANTEZII IULY MOB SRL

Site realizat la comanda pentru societatea FANTEZII IULY MOB SRL din Bucuresti. Site-ul este realizat in HTML si JAVA. Firma se ocupa cu designul, proiectarea, realizarea si montajul de mobilier de bucatarie, mobilier camere de zi, dormitoare copii, dormitoare, livinguri, mobilier gradinite, mobilier spitale, mobilier farmacii, mobilier magazine, mobilier comercial etc.

Site-ul poate fi accesat la adresa http://www.iulymob.ro

BACANIA "LA CONU' CRISTACHE"

Site dezvoltat la comanda pentru Bacania traditionala "La conu' Cristache" din Bucuresti. Site-ul este realizat in HTML si JAVA. Bacania se ocupa cu punerea in vanzare a alimentelor ecologice, bio, traditionale, achizitionate direct de la producatorii autohtoni din tara (mezeluri, specialitati din carne de porc, de cerb, de gasca etc, branzeturi si lactate din lapte de vaca, bivolita, oaie, capra 100% naturale, bauturi alese - vinuri si tarii -).

Site-ul poate fi accesat la adresa web http://www.laconucristache.ro

GDI TOTAL INSTALATII

Site dezvoltat la comanda pentru societatea comerciala GDI TOTAL INSTALATII SRL din Bucuresti. Site-ul este realizat in HTML. Societatea se ocupa cu proiectare, reparatii, montaj si intretinere de:  instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii de apa, instalatii de stingere a incendiilor si hidranti, instalatii de canalizare si pluviale, instalatii de gaze. Site-ul poate fi vizitat la adresa http://www.gditotalinstalatii.ro

SC BUBU IMPACT AGENT DE ASIGURARE SRL

Site realizat la comanda pentru SC BUBU IMPACT AGENT DE ASIGURARE SRL din Bucuresti. Site-ul este realizat in HTML si este gazduit pe aceeasi pagina a SC AUTO ZURRO SALES SRL, deoarece SC BUBU IMPACT AGENT DE ASIGURARE SRL face parte din acelasi grup de firme cu SC AUTO ZURRO SALES SRL. Firma se ocupa cu emiterea online de asigurari obligatorii si facultative non-viata. Site-ul poate fi accesat la adresa http://www.autozurrosales.ro/asigurari.html

SC AUTO ZURRO SALES SRL

Site dezvoltat la comanda pentru SC AUTO ZURRO SALES SRL din Bucuresti. Site-ul a fost realizat in HTML. Societatea se ocupa cu vanzarea online de piese auto noi, atat originale cat si aftermarket, solutii curatire parbriz, solutii curatire interioare (tapiserii,  bord etc), cat si anvelope si jante , toate acestea la cele mai mici preturi din piata. Site-ul poate fi accesat la adresa http://www.autozurrosales.ro

Don't Worry Auto Trans SRL

Site dezvoltat la comanda pentru SC Don't Worry Auto Trans SRL  din Bucuresti. Site-ul a fost realizat in HTML si JAVA. Societatea se ocupa cu tractari auto in Bucuresti, la nivel national si international, toate acestea la cele mai mici preturi din piata. Site-ul poate fi accesat la adresa http://www.tractariautodw.ro